Krepp Ágyneműhuzat GGT

1–12 termék, összesen 15 db

krepp ágynemű

Pamut  krepp ágyneműhuzat egyszemélyes és kétszemélyes ágyra is. Normál, vagy dupla paplanhuzattal szeretnél krepp ágyneműt ? Webshopunkban minden típust megtalálsz. Harmonikus színei és mintái megnyugtatnak, kényelmes érintése pedig minden este álomba ringat. 3, 6 és 7 részes krepp ágynemű garnitúra. A vasalás lidércálmot jelent a számára?! Ne aggódjon! A krepp anyaga az egyetlen mely nem igényli a vasalást és mégis nagyon jól néz ki. Gyűrött anyagát elég csupán megszárítani és eltenni a szekrénybe. Ha a vasaló nem a kedvenc társa, válogasson tágas krepp ágynemű kínálatunkból. Kínálatunkban gombos krepp ágyneműk kaphatóak. Egyszemélyes krepp ágynemű Szerezd be kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csillagos ágyneműinket.

krepp ágynemű 3 részes

Ha szereti a kellemes és könnyű krepp ágyneműhuzat, akkor Gia Gold megfelelő választás! Kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, így bár nyáron lehűti, télen pedig melegen tartja. A modern háztartások is nagyra értékelik, mivel nem kell vasalni, így több idő marad a családra és a szabadidőre. Kiváló minőségű pamutból készül, amely könnyű, nedvszívó, légáteresztő.  Az ágynemű kiváló minőségű, nagy grammsúlyú pamutszövetből készül, amelyen kreppeléssel puha, hullámos felület alakul ki a szöveten. Válaszd Kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csillagos mintáink egyikét. 140×200 és 220×200 cm paplanhuzatokkal. Alacsony eladási árak. jysk krepp ágynemű, magyar krepp ágyneműhuzat. Pamut krepp ágyneműk.

krepp ágyneműhuzat 140×200 

Krepp Ágyneműhuzat GGT – 140×200 cm paplanuzatokkal ágyneműhuzatok. 200×220 ágyneműhuzat, 200×200 ágyneműhuzat, 140×220 ágyneműhuzat. 3 részes ágyneműhuzat és 4 részes ágyneműhuzat. Gombos krepp ágyneműk. Klasszikus kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csillagos termékek. Többségben 140×200 vagy 220×200 paplanhuzattal. 7 részes krepp ágynemű garnitúra. Magyar krepp ágynemű, egyszemélyes krepp ágynemű.

7 részes krepp ágynemű garnitúra 

Ágyneműhuzat krepp anyagból, 3 és 7 részes ágyneműhuzatok. Akciós pamut krepp, és kevertszálas krepp  ágyneműhuzatok. Krepp Ágyneműhuzat GGT-  magyar krepp ágynemű. 3 részes krepp ágynemű garnitúra. krepp ágynemű 100 pamut és 7 részes krepp ágynemű garnitúra.

Krepp ágynemű. 3 részes minőségi krepp ágynemű. naturtex krepp ágynemű. fehér krepp ágynemű. 220×200 2 részes krepp ágynemű, és 7 részes ágynemű 140×200 cm paplannal. Krepp 6 részes ágynemű garnitúra 220×200 cm paplan, és 7 részes ágynemű krepp 140×200 cm paplannal. jófogás 5 részes krepp ágynemű és cipzáras krepp ágynemű.

3 részes krepp ágyneműhuzat 

Az ágyneműhuzatok kényelmessé varázsolják az alvást. Az alváshoz könnyed, kényelmes pamut krepp ágynemű kiváló minőségben. Ágyneműhuzat garnitúra a kifejezetten könnyen kezelhető és nem igényel vasalást. Mindig minden időben kiváló választás lehet! Kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csillagos mintákkal. Többségeben gombos krepp ágyneműk kaphatóak. Szuper alacsony eladási árak.

Tedd exkluzívvá hálószobád! Az alváshoz könnyed,kényelmes. Rendeljenek kiváló ágyneműhuzatokat online! minőségi krepp ágynemű garnitúra. amely vastag, puha, kiváló komfortérzetet biztosít éjszakai alvásunk során. 70%-os pamut és 30% poliészter és krepp ágynemű 100 pamut anyagösszetétele révén megőrzi egyedi formáját. Az ágynemű anyaga kellemes és mellé öröm lesz belebújni esténként.

jysk ágyneműhuzat

A maximális kényelem végett az fehér krepp ágynemű gombos zárószerkezettel rendelkezik.A magyar krepp ágynemű különlegesnek számít, mivel egyáltalán nem ajánlatos vasalni. Népszerű ezért szállodák, hotelek, vendéglátóhelyek szobáiban. Nincs vele más dolgunk, mint lehúzni, kimosni, majd száradás után visszahúzni. A mosás 30-40 fokon történjen, lehetőleg kifordítva és összegombolva. Kiváló minőségű gombos krepp ágynemű garnitúrák. Modern kockás, csíkos, virágos, pöttyös és csillagos garnitúrák.

Többségében hagyományos gombos záródásúak, amit mindenki nagyon kedvel, hiszen biztosan nem csúszik ki belőle a takaró. A hotelek mellett a mindig rohanó háziasszonyok és az agglegények aduásza is a krepp ágynemű olcsón. Folyamatosan megújuló minták és színek és akciók miatt érdemes rendszeresen ellátogatni weboldalunkra. Találd meg kedvenced és rendelj még ma!