Pamut Törölköző

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Pamut Törölköző

Pamut Törölközől és frottír anyagból törölköző szett. Nagy és kis méretben egyaránt. Akár nagyobb mennyiségben hotelek számára fehér frottír törölköző. Kiváló minőség és kedvező árak csak nálunk! Kiváló minőségű lakástextilek egy helyen. Allergiás reakciókat nem okoz, és mosás után nem nyúlik el, nem bolyhosodik és nem ereszti a színét. Azonnal száraz és puha bőr. Nem kell több alkalommal törölgetni, és dörzsölni bőrünket. Sok anyag nem szívja magába a vizet azonnal, hanem többszöri törölközés után is nedvesnek érezzük bőrünket. Legyen gyors és kellemes a törölközés kiváló minőségű kevertszállas frottír törölközőkkel! A legfontosabb tulajdonság, ha egy minőségi anyagra gondolunk, hogy puha és tökéletesen nedvszívó legyen és anélkül tudjuk szárazra törölni magunkat, hogy az anyag elázna. Egy minőségi törölközőnek nem árt a gyakori mosás. A nedvszívó képessége is nagyon magas.

Törölköző Méretek

Pamut Törölköző. Ha vásárlás előtt állunk és minőségi termékre vágyunk, akkor oda kell figyelni az anyagösszetételre. Az általunk forgalmazott 100% pamut frottír mind magas minőségűek, kellemes színűek. Fürdés után mindenki számára jóleső érzés egy pihe-puha, minőségi törölközőben megtörölközni. Mindenki kedvére válogathat, hogy mintás, vagy éppen egyszínűt szeretne fürdőszobájában látni. Kínálatunkban megtalálod a hozzád illőt, és választhatsz. Gyorsan száradó towels, bambusz szálak, 100 cm méretekben. Kiváló minőség mely gyorsan száradó.

Olcsó Törölköző

A törölköző anyaga puha mikroszálas anyag, vagy 100% pamutból készült. Különböző törölköző méretek, kis-közepes és nagy méretekben. Biztos, hogy kellemes összhangot fog teremteni fürdőszobádban. Széles színválasztékunkban biztosan találsz ízlésednek megfelelő színű, minőségi szetteket, melyet örömmel fogsz használni. Ne felejtsd otthon frottír törölköződet akkor sem, ha strandra vagy uszodába mész. A frottír a legjobb választás a fürdésekhez. A legjobb nedvszívó képességű, minőségi, vastag és puha anyag hamar megszárad, nem válik kellemetlen szagúvá és elnehezedetté. Mosása mindig a bevarrt címke szerint történjen. De általában 40-60 Celsius fok az ajánlott, a fehér színűt pedig akár 90 Celsius fokon is moshatjuk a mosógépben. 100 150 fehér törölköző-  válaszd a kiváló nedvszívó képességű törölközőt. Kiváló a törölköző nedvszívó képessége. Törölköző súlya, és törölköző nedvszívó képesség is nagyon magas.

Törölköző Szett

100 150 fehér törölköző billerbeck törölköző. Frottír törölköző mikroszálas anyag. Törölköző vélemény , olcsó törölköző, sport törölköző törölköző törölköző anyaga, törölköző méretek. Törölköző szett és törölköző kiválasztása. Pamutból készült 140 cm jó minőségű, gyorsan szárad, stílusos kivitelével exkluzív külsőt és üde színfoltot varázsol a fürdőszobába. Finom puha tapintású törölköző. Nedvszívó képessége is nagyon kiváló, mikroszálas törölközőt nedvszívó képességű törölközők készleten.