giagoldtextiles.hu
Flanel Ágynemű

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

1–12 termék, összesen 18 db

FLANEL ÁGYNEMŰ

Flanel ágynemű kiváló minőségben. 3 részes flanel ágyneműhuzat garnitúra minden méretben.3, 6 és 7 részes meleg flanel ágyneműhuzat garnitúrák.

 7 részes flanel ágyneműhuzat. Flanel ágyneműhuzat garnitúra szett és ágyneműhuzatok minden méretben és színben. Vásárolj flanel ágyneműhuzatokat akciós áron és pár kattintással. A pamut Flanel ágynemű nagyon népszerű meleg, kellemes pasztell színekben! A 80% és a 100% pamutból készült flanel anyag is sűrű szövésű, ami garantálja, hogy sose fázz, amikor betakarózol vele. A puha karácsonyi flanel ágyneműhuzat erős, tartós, nem gyűrődik 30-40 fokon mosva. Meleg, puha, kiváló minőségű anyagú ágyneműhuzatok az egész családnak. Rengeteg minta és szín van kínálatunkban, amelyet folyamatosan frissítünk, és amikor új árukészlet érkezik, alig várjuk, hogy végre megmutathassuk.

flanel ágyneműhuzat garnitúra szett

Tedd kellemesé az egész hálószobát flanel ágyneműhuzatokkal. 3 részes ágyneműk. Virágminták, kockák, csíkok, elegáns és modern minták is vannak készleten. A flanel ágyneműhuzatok egyszemélyes (3 részes) és kétszemélyes 6, vagy 7 részes) garnitúrákban is megvásárolhatóak. Mintájukban nők, férfiak és gyermekek is találnak a stílusaikhoz illőt. Jó minőségű ágyneműhuzattal az egész család jól fog aludni és kipihenten ébred. Nem mindegy a hálószoba kényelme és miliője. Ha fázós vagy, válassz flanel ágyneműhuzatot 200×220 cm. Flanel ágynemű, amely mindenkit elvarázsol. Meleg, pihe-puha és bársonyos érintése szép álmokba ringat.

Mintás és egyszínű, esetleg kétoldalas típust keresel, webáruházunkban megtalálod mindet. Az igazi, minőségi 3 részes flanel ágyneműhuzat 100% pamut és pamut poliészter kevert szálas anyagú. Mindkettő tartós és a heti mosást is bírja. A higiénia és a friss illat a hálószobában is fontos. Az otthon melegét nem csak a kandalló adja, hanem a meghitt miliő, a lakástextilek bájos külleme és finom érintése.

7 részes flanel ágyneműhuzat

Magyar flanel ágyneműhuzat. 7 részes flanel ágyneműhuzat, flanel ágyneműhuzat. ikea flanel ágyneműhuzat, lidl flanel ágyneműhuzat olcsón flanel ágyneműhuzat webáruház.  Mikroflanel Ágyneműhuzatok.

3 részes flanel ágyneműhuzat garnitúra. Flanel ágyneműhuzat 200×220 paplanhuzattal. flanel ágyneműhuzat 3 részes. flanel ágyneműhuzat akció. flanel ágyneműhuzat garnitúra Mikroflanel.

jysk ágyneműhuzat, flanel karácsonyi ágyneműk. flanel ágyneműhuzat. kika 7 részes akcios flanel ágyneműhuzat. flanel ágyneműhuzat gia flanel ágyneműhuzat nagyker. flanel ágyneműhuzat téli. homéé flanel ágyneműhuzat, ikea kockás flanel ágyneműhuzat. jysk 100 140-es gyerek flanel csillagos ágyneműhuzat. olcsó flanel ágyneműhuzat pakisztáni 7 részes.