Falvédő Indiai

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Falvédő Indiai

Falvédő Indiai Falvédő mandala, szőnyeg és fali dekorációk Indiából. Modern, textil, vastag, vékony, festett, mintás vagy egyéb kreatív trendi falvédők a kedvenceid? Hova helyeznél el az otthonodban egy igazán szép designer darabot?

A fali dekorációk hangulatossá varázsolják a szobát. Kellemes díszek melyek 100% pamutból készültek. Könnyedén kezelhető, minden ember számára kiváló választás. Bő választékkal rendelkezünk: Elefánt, Nap, Buddha, Ganésa, OM, Ram mintával és feliratokkal.

                      Textil Falvédő

Az Indiai és keleti motívumok elvarázsolják a tekintetet. A fali szőnyeg dekoráció Indiából varázslatos és meghitt hangulatot teremt! Pamut anyagának köszönhetően könnyed. Élénk színvilág mely feldobja a hétköznapokat! A falidíszek az Indiai kúltúra jellemzői. A hinduizmus-ban fontos szerepet töltenek be a falidíszek! Mindengyik motívum és jelkép jellemző az indiai házakban! Ha szeretné keleti hangulattal feldobni házát,rendeljenek online indiai falidíszeket! A modern falvédők nagy méretben kaphatóak 220*230 cm. Szeretnénk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a fali díszekkel. Kiváló választás az egész család részére. Könnyen kezelhető. Dobja fel hálószobáját és az egész házat hangulatos modern pamut falidíszekkel. Ágytakaróként is használható! OM, Ganésa, Elefánt mintás falidíszek! Különböző feliratos falvédők Indiából. Puha anyag természetes pamutból. Egyedi színvilág és motívumok, mely visszaadja India csodás világát.

Patchwork Falvédő

Falvédő Indiai,Elérthető árakon a webáruházunkban modern falvédő ágyhoz és ágy mellé. Lakástextilek hatalmas választéka. Kiváló minőség Indiából, mely feldobja az egész ház hangulatát. Akár hálószobába vagy nappaliba, az biztos, hogy a ház éke lesz a fali dekor. Kiváló ötlet akár ajándékként is! Lepje meg barátait vagy családját, akik rajonganak a Keleti kultúráért. Pár kattintással rendelje meg és akár másnapra már megkaphatod! Kiváló minőség és hangulat otthonodba!

Feliratos Falvédők

falvédő indiai textil falvédő mandala falvédő patchwork falvédő hőálló falvédő modern falvédő trendi falvédők