giagoldtextiles.hu
Függönyök GGT

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

1–12 termék, összesen 18 db

Függönyök GGT

Függönyök GGT Függöny sötétítő függöny. A fényáteresztő , modern függöny méretei általánosságban. Nálunk kapható: 400*150 cm, 300*180 cm, 400*180 cm, 500*180 cm, 400*160 cm (+-

A lakástextilekkel díszítjük, öltöztetjük otthonunkat, egy szép szoba függöny pedig egyenesen öltöztet. Ez kifejezetten az a kiegészítő, ami alapvetően határozza meg a lakás stílusát. Klasszikus és modern függöny fel is vannak, mert tudjuk, hogy ízlésünk eltérő. Egyszínű és díszes, virágmintás és egyéb motívumos szép mintákat is kínálunk vásárlóinknak. A nappaliban, a hálószobában, a konyhában, a gyerekszobában, az előtérben és még lehetne sorolni, ez nagyon szubjektív. Az biztos, hogy szeretjük őket. A kíváncsi tekinteteket nem engedi be, de a napsugarak mesés játékát a fénnyel. Organza: .Az egyik legnépszerűbb, leggyakrabban használt alapanyag. Manapság szintetikus rost szálakból, például poliészterből, vagy nylonból szövik. Mintázatát tekintve igen széles skálából válogathatunk. Konyhaablak függöny, nappali függöny. Könnyen gyűrődik, azonban formatartó, tisztítás, tárolás után vasalást igényel. Tapintása lágy, könnyen konfekcionálható, sokoldalúan használható anyag.  Anyaga: 100% Poliészter.Függöny – sötétítő függöny.

                        Nappali Függöny

Függönyök GGT Mosás után vizesen felakasztva kilógják magukból a gyűrődéseket. A Jacquard szőtt fényáteresztő konyhaablak függöny Budapest, máig a legnépszerűbbek, mivel a kézzel horgolt technológiát utánozzák. Általában fekete fehér függöny, vagy arany szoba függöny, de vannak színezett mintával (fújt) készült fajtái is.

Arany Függöny

Legelőször célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk nappali függöny. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküliekkel feldobni. Ha van rá lehetőség, tegyünk fel egy fényáteresztőt és egy sötétítőt is. Ez megadja a szoba hangulatát. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze. Válaszd kedvenced és szerezd be pár kattintással! Legyen szép modern függönyökkel díszítve a ház!

Függöny Budapest

arany függöny e függöny fekete fehér függöny függöny függöny budapest függöny online függöny vásárlás konyhaablak függöny modern függöny nappali függöny rövid függön szoba függöny