Ágytakaró

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

1–12 termék, összesen 19 db

Ágytakaró és plédek modern mintákkal.

Vedd körbe magad kellemes puha lakástextilekkel, plédekkel. Mikroszálas plüss takarók több színben és méretben. Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.

A puhaság az egy olyan pozitív hatás, mely szinte mindenkire jó hatással van. Gondolj bele, ha valami rossz történik, beleburkolózol egy puha plédbe, máris szebbnek látod a dolgokat. A pléd, a takaró, mely ápol és eltakar :). Ha egy plüss plédet választasz ágytakaródnak, akkor mindent igényesen elrejthetsz alatta. Legyen szó az ágyneműről, pizsamáról, vagy bármiről ami az éjszakai alvásnál hű társad.Kevertszálas anyag, plédek és ágytakarók 100% poliészterből. Puha és selymes tapintás mely kellemes érzés a bőrnek.Szép díszítés minden hálószobában!Ágytakarók és plédek kiváló minőségben modern mintákkal vagy egy színben! A legkisebb mérettől a legnagyobb méretig.A legyakoribb a nagy méretű plédek mivel ezeket jobban ki tudja használni mindenki. Győnyőrű éke lehet a hálószobának egy modern mintás ágytakaró!Egy ilyen igényes pléddel nem tudsz mellé nyúlni, akkor sem ha ajándéknak szánod. Ha éppen arra van szükség, hogy egy hidegebb nyári napon magadra terítsd, akkor is jó érzés lesz. 

Pihe-puha anyagával elvarázsol, elkényeztet a pléd és a takaró. Több méret és szín közül tudsz választani. Gondolj arra, hogy gyermeked is örülne neki, ha az ágyikóját ezzel letakarva rejthetné el. Vannak kifejezetten vidám színekkel és mintákkal rendelkező takarók is. De megtalálod a plédeket a minden ízlésnek megfelelő pasztell színekben is.Válaszd kínálatunkból a szobádba legjobban illő színt, vagy lepd meg szeretteidet egy puha és stílusos pléddel. Egyiket sem fogod megbánni, hiszen a pléd (amely ágytakaróként is használható) magával ragadja a tekinteteket.