Poncsó

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

PONCSÓ

Nyári lenge fazonok, divatos és elegáns női felső ruházat. Különleges poncsóink. Minden alkatra megfelelőek, és a méret miatt sem kell aggódnod! A poncsó szó hallatán sokaknak elsőre beugrik, melyik ruháról beszélünk. Először talán az amerikai filmek által váltak ismertté, az indiánok, a mexikóiak viselték.. A ruha a bennszülött amerikaiaktól származik, napjainkban pedig klasszikus dél-amerikai viseletként ismerik, nem véletlenül. A szó is spanyol eredetű, jelentése takaró, gyapjúszövet. Tulajdonképpen egy olyan plusz rétegről beszélünk az öltözködésben, amelyet bármikor, bármilyen ruhára rávehetünk, ha fázunk. Persze ha divatosak szeretnénk maradni, ez nem ilyen egyszerű, de az biztos, hogy a különleges poncsóink teljesen beillik napjaink trendjébe.

Női poncsó

A rojtos, mintás, kifejezetten jól kombinálható darabok, képesek feldobni bármilyen szettet. Szűk szabású farmer mellé például remek ellenpólust jelentenek, amiből látványos összhatás kerekedik. Kiváló, kényelmes viselet a munkahelyre, de egy hétvégi, barátokkal eltöltött hétvégéhez is. A poncsók előnye, hogy ápolnak és eltakarnak, azaz egy bővebb fazonnal el lehet fedni azokat a területeket, amelyeket el szeretnénk.

Poncsó vásárlás online

Ha inggel párosítjuk, elegáns benyomást kelt, erre leginkább a szűkebb fazonok ajánlottak, kilógó gallérral. Szintén nőies, ha valaki szoknya mellé választja ezt a felsőruházatot, amely ősszel és télen kellően meleg érzést nyújt. Ha elég hosszú egy modell, hordható önállóan is mondjuk egy leggings mellé, vagy egy harisnyával, amelyet dögössé tesz egy hosszú csizma. Ha valaki szeretné a poncsók viselése közben kivillantani az alakját, az sem jelent gondot: egy öv párosításával könnyedén megmutatható a karcsú derék.

Strand poncsó

Kézzel készített felsők, női ingek, és tunikák nagy méretekben. Az Indiai nyári ruhák csinos, és elegáns viseletet nyújtanak. Lenge rayon viscose azaz műselyemből, muszlin anyagból készülnek. Könnyed nyári viselet, minden nő számára csinos, és elegáns megjelenést biztosít, mivel univerzális méretűek, azaz mindegyik bő fazonú méret nélküli. Kiváló viselet strandra egy fürdőruhához. Megfelelő viselet a nagy melegben egy sima kisnadrággal, vagy leggingszel. Ne hagyd ki a kedvező árakat, és az akciós nyári Indiai ruháikat! Univerzális méretű poncsók hatalmas választéka! Extra méret, nagyméretű és univerzális méret, mely minden nőnek elegáns, és csinos viselet. Nyári ruházat moletteknek. Nagyméretű felsők, divatos ruhák moletteknek.

Indiai poncsók  

Univerzális méretű, nagyméretű nyári felsők teltebb és vékony hölgyeknek egyaránt. Nagy méretű nyári , színes és batikolt mintákkal. Pompás színek egész nyáron! Válaszd egyedi nyári ruháinkat és ragyogj bennük! Nyári felsők csodás színvilággal minden hölgy számára. Legyél elegáns és csinos nyári ruháinkban! Színes nyári felsők Indiából mely könnyed viselet. Legyen szekrényed éke egy csodás nyári tunika! Nyári női ruhák webáruháza. A webáruházban megtalálod kedvenc női nyári ruháidat! Tündökölj csodás női felsőkben, poncsókban, hogy minden szempár téged nézzen. Lepd meg barátnőidet divatos, csinos nyári ruhákkal, mivel ruháink kiváló ajándék ötletek egyaránt. Rendelj a webáruházban kedvezményes árakon, divatos, és csinos nyári poncsókat. Találd meg kedvenced és szerezd be. Rendelj könnyedén pár kattintással divatos, és elegáns, csinos poncsókat. Ne habozz! Ragyogj te is Indiai poncsókan!