Garancia Termékeinkre

Garancia Termékeinkre

Garancia Termékeinkre,Termékeinkre garanciát vállalunk. Minden gyári hibás terméket 14 napon belül cserélünk. Ha a hiba használat közben, vagy mosás után alakult ki, azért nem vállalunk garanciát. Termékeink higiéniai kategóriába sorolhatóak, textilek, ágyneműk, ruházat.

 Így mosást követően a termék értékét veszti, így nem is vásároljuk vissza. Ha nem nyerte el tetszését a termék, vagy méret problémával szembesül akkor lehetősege van Futárszolgálattal visszaküldeni. Kifejezetten kérjük, hogy ne Postával küldje vissza a terméket, sajnos több alkalommal nem szállították ki a címünkre.Garancia Termékeinkre.

Emiatt több időbe telhet az egész visszavásárlási folyamat. A terméket kérjük 14 napon belül küldje, és előtte vegye fel cégünkkel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. A következő címen fogadjuk a csomagokat: 1087. Budapest, Kőbányai út 31. 6.ép. D1. Max Tex Trade Kft részére. Amikor a terméket kézhez kapjuk stornozzuk, és a termék értékét bankszámlaszámra utaljuk vissza. 

A Garancia Termékeinkre 14 napon belül cserélünk egy olyan kiváló lehetőséget kínál az ügyfeleknek, akik elégedetlenek a vásárolt termékkel. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldheti nekünk, és mi kicseréljük egy másik termékre. Ez a garancia arra szolgál, hogy biztosítsuk Önt arról, hogy elégedett lesz a vásárolt termékkel.Garancia Termékeinkre.

A Garancia Termékeinkre 14 napon belül cserélünk lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül vásároljon termékeinket. Ha például egy ruhadarab nem felel meg az elvárásainak, vagy ha egy elektronikai eszköz meghibásodik, akkor egyszerűen visszaküldheti nekünk, és mi kicseréljük egy másikra. Ez a garancia azt mutatja, hogy mennyire bízunk a termékeink minőségében és megbízhatóságában

A Garancia Termékeinkre 14 napon belül cserélünk egy olyan biztonsági hálót nyújt az ügyfeleknek, amely lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen és biztonságban vásároljanak. Tudjuk, hogy néha nehéz lehet online vásárolni, mert nem láthatja és nem próbálhatja ki a terméket előre. Ezért a garancia lehetővé teszi, hogy kipróbálja a terméket otthon, és ha nem felel meg az elvárásainak, egyszerűen visszaküldheti nekünk. Ez a garancia azt mutatja, hogy ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunk.Garancia Termékeinkre

A Garancia Termékeinkre 14 napon belül cserélünk kifejezés alatt azt értjük, hogy ha bármilyen okból nem elégedett a vásárolt termékkel, akkor lehetősége van azt visszaküldeni és kicseréltetni egy másik termékre. Ez a garancia arra szolgál, hogy biztosítsuk Önt arról, hogy elégedett lesz a vásárolt termékkel, és ha mégsem, akkor könnyedén kicserélheti azt.

Ha másik terméket szeretne a nem megfelelő helyett, akkor cserecsomag opciónk is van. Cserecsomag ingyenes: ha a termék gyári hibás, vagy cégünk nem megfelelőt küldött. Nem jó méretet, illetve mintát. Cserecsomag szállítási díjja 2400 Ft ha a termék nem a cégünk hibájából nem megfelelő. Pl: elnézte a méreteket, így a cserecsomag szállítási díjját a vásárló állja. Ha nem biztos a termékekkel kapcsolatban, szeretne több információt, akkor mindenképp érdemes megrendelés előtt hívni bennünket. Ha könnyebb, van lehetősége e-mail írására is.

Garancia Termékeinkre

 A gyorsabb ügyintézés érdekében ajánljuk a telefonos egyeztetést. A termékeink összességében kiváló minőségűek, és megbízhatóak. Vállalunk minden eladott termékért felelősséget, és a gyors ügyintézést is. Termékeinket többségben másnapra megkapják a vásárlók, de 1-2 napon belül maximum. Méretekkel és minőséggel kapcsolatban, kereshet bennünket telefonon mindennap 08:00 és 16:00 között.Garancia Termékeinkre

 A Garancia Termékeinkre 14 Napos Elállás A Vásárlást lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk vásárlóink számára a maximális elégedettséget. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból nem elégedett a vásárolt termékkel, akkor 14 napon belül visszaküldheti azt, és mi visszatérítjük az árát. Ez a garancia arra szolgál, hogy biztosítsa Önt arról, hogy kockázat nélkül vásárolhat termékeinket.

A 14 napos elállási jog lehetőséget ad arra, hogy alaposan megvizsgálja a terméket, és ha valamilyen oknál fogva nem felel meg az elvárásainak, akkor egyszerűen visszaküldheti azt. Fontos azonban megjegyezni, hogy a terméknek eredeti állapotban kell lennie, és minden tartozékával együtt kell visszaküldeni. Ezen kívül a garancia csak az online vásárlásokra vonatkozik, és nem vonatkozik az üzleteinkben történő vásárlásokra.

A Garancia Termékeinkre 14 Napos Elállás A Vásárlást egy további biztonsági hálót jelent vásárlóink számára, hogy nyugodtan vásárolhassanak termékeinket. Ez a garancia azt mutatja, hogy ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes vásárlási élményt.

Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.