Fizetés – szállítás, ezzel kapcsolatos információink. Érdemes elolvasni ezeket a plussz információkat, hogy biztosabb legyen a rendelése leadásában. Fizetési lehetőségeink:  Utánvét, PayPal, Bankkártyás fizetés, Banki átutalás. Többségben utánvét opciót választanak, mivel ez a legegyszerűbb formája a rendelés leadásának. A vásárlók is nyugodtabbak, mivel elegendő akkor fizetni ha átveszik a csomagot. Mi bátran ajánljuk mindegyik lehetőséget,  mivel cégünk 100%-an megbízható. Garantált pénzvisszatérítés 100%! Minden vásárlót értesítünk a megrendelt termékkel kapcsolatban, és akkor is ha a termék épp elfogyott. Csak a képeken látható termékeket küldjük. Termékeinket többségben másnapra küldjük, ezen kívül 1-2 napon belül szállítunk a vásárlóknak. Kérjük, hogy a rendelés leadása előtt nézze át a  megadott adatokat, ezzel is segíti a rendelés gyorsabb érkezését. A szállítási díj 1800 Ft. Akciók és kedvezmények alatt előfordul az ingyenes szállítás lehetősége. A fizetés – szállítás információkkal kapcsolatban érdeklődhet még a megadott elérhetőségeken.

Ha másik terméket szeretne a nem megfelelő helyett, akkor cserecsomag opciónk is van. Cserecsomag ingyenes: ha a termék gyári hibás, vagy cégünk nem megfelelőt küldött. Nem jó méretet, illetve mintát. Cserecsomag szállítási díjja 2800 Ft ha a termék nem a cégünk hibájából nem megfelelő. Pl: elnézte a méreteket, így a cserecsomag szállítási díjját a vásárló állja. Ha nem biztos a termékekkel kapcsolatban, szeretne több információt, akkor mindenképp érdemes megrendelés előtt hívni bennünket. Ha könnyebb, van lehetősége e-mail írására is. A gyorsabb ügyintézés érdekében ajánljuk a telefonos egyeztetést. A termékeink összességében kiváló minőségűek, és megbízhatóak. Vállalunk minden eladott termékért felelősséget, és a gyors ügyintézést is. Termékeinket többségben másnapra megkapják a vásárlók, de 1-2 napon belül maximum. Méretekkel és minőséggel kapcsolatban, kereshet bennünket telefonon mindennap 08:00 és 16:00 között.

Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.