Ágyneműhuzatok

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

1–12 termék, összesen 440 db

Prémium ágyneműhuzat krepp, pamut, flanel ágynemű garnitúra. Az ágyneműkön belül 3 részes ágyneműhuzat. 6 és 7 részes ágyneműhuzatok hatalmas választéka. 2 részes szettek.3 részes flanel ágyneműhuzat, 3 részes krepp ágyneműhuzat. 3 és 7 részes krepp  ágyneműhuzat, 3 részes pamut ágyneműhuzat.

Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.

Ágynemű. 

Az ágyneműhuzatok kényelmessé varázsolják az alvást.A pamut ágyneműhuzat az egyik legkedveltebb ágynemű típusok egyike. Kellemes puha anyagával és gyönyörű mintáival vesz le minket a lábunkról minen éjjel. Kék, szürke, fekete, fehér és hangulatos színvilágban is.  3, 6, és 7 részes pamut ágynemű garnitúrákból választhatod ki a szívedhez legközelebb álló csodás ágyneműt, ami ezután minden este körbeölel, felmelegít és a legszebb álmokba repít. Kiváló minőségű pamut, flanel és krepp ágyneműk várnak rád webáruházunkban. Mindenki stílusához van ágyneműhuzatunk, a kockástól, a kétszínűtől, a tarkabarka színes és 3D mintás ágyneműig. Nálunk tényleg mindenki tud választani.

Ha nem szeret vasalni, a krepp ágyneműhuzat a legjobb választás!Rendeljenek ágyneműhuzatot online!Szeretnénk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek mindegyik ágyneművel.A pamut ágynemű minden évszakban kiváló választás az egész család részére.Dobja fel hálószobáját hangulatos modern pamut,flanel vagy krepp ágyneműkkel.Válassza ki a megfelelő garnitúrát és rendelje meg könnyedén.A paplanhuzatok többnyire gombos záródásúak, a párnahuzatokkal egyetemben, de cipzáras is előfordul. Otthonod úgy lesz tökéletes, ha megteremted a legszebb, legkényelmesebb körülményeket, hogy öröm legyen hazatérni.  Puha mikroszálas plüssös plédek, takarók is barátságossá tehetik a miliőt, az exkluzív gyapjú takaróról pedig nem is beszélve. Ha pedig közeleg a karácsony, méginkább bennünk van a vágy, hogy otthonos legyen a hangulat.