kutyás ágyneműhuzat 7 részes

1–12 termék, összesen 28 db

1. Ez a kutyás ágyneműhuzat 7 részes készlet tökéletes választás minden kutyatulajdonos számára, aki szeretné kényelmessé és stílusossá tenni kedvencének alvóhelyét. A készlet tartalmaz egy ágyneműhuzatot, egy párnahuzatot, egy takarót, két díszpárnahuzatot és két ágyneműtartót. Minden darabot kifejezetten kutyabarát anyagokból készítettek, amelyek puha tapintásúak és kényelmesek a kutya számára.

2. Az ágyneműhuzat és a párnahuzat mérete pontosan illeszkedik a legtöbb standard méretű kutyafekhelyhez, így könnyedén felhúzható és levehető. A takaró meleg és puha, így biztosítja a kutyának a kényelmes alvást még a hidegebb napokon is. A díszpárnahuzatok különleges mintával és színekkel rendelkeznek, amelyek feldobják a kutyafekhelyet és a szoba dekorációját is.

3. Az ágyneműtartók praktikusak és helytakarékosak, így könnyedén tárolhatók a kutyafekhely közelében. A készlet minőségi anyagokból készült, amelyek tartósak és könnyen tisztíthatók. Mosógépben moshatók, így könnyedén frissen tarthatók a kutyus számára. Ez a kutyás ágyneműhuzat készlet nemcsak praktikus, hanem stílusos is, így tökéletes választás minden kutyatulajdonos számára, aki szeretné kény