6 részes Pamut Ágyneműhuzat

1–12 termék, összesen 136 db

1. Ez a 6 részes pamut ágyneműhuzat kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a puhaságot az alvás során. Az ágyneműhuzat mérete 220×200 cm, így tökéletesen illeszkedik egy átlagos méretű franciaágyra vagy king size ágyra. A szett tartalmaz egy paplant és két nagy párnahuzatot méretben 70×90 cm, valamint két kisebb kísérő párnahuzatot méretben 40×50 cm.

2. A pamut anyag kiválóan szellőzik, így nyáron kellemesen hűvös érzetet biztosít, míg télen melegen tartja az alvókat. Az ágyneműhuzat könnyen kezelhető, mosógépben mosható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét. A szett egyszerű, letisztult designja bármilyen hálószobai berendezéssel jól kombinálható.

3. Ha szeretné felfrissíteni hálószobája megjelenését és egyúttal minőségi alvási élményt biztosítani magának és családjának, akkor ez a 6 részes pamut ágyneműhuzat tökéletes választás lehet. A szett tartalmaz mindent, amire szüksége lehet az ágy összehozásához, és a különleges anyagának köszönhetően hosszú éveken át élvezheti a kényelmet és a puhaságot.