3 részes flanel ágynemű

1–12 termék, összesen 16 db

1. Ez a 3 részes flanel ágynemű kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a tartósságot. A flanel anyag puha és meleg, így tökéletes választás azoknak, akik szeretnek meleg és kényelmes ágyban aludni. Az ágyneműhuzat és a párnahuzat mindkét oldala flanelből készült, így mindig kellemes tapintást nyújt.

2. A flanel ágynemű készlet tartalmaz egy ágyneműhuzatot és két párnahuzatot, így teljes körűen felszerelheti az ágyát. Az ágyneműhuzat könnyen felhelyezhető és levehető, és a párnahuzatok is praktikus cipzárral vannak ellátva, így könnyen kezelhetőek. A készlet különböző méretekben kapható, így mindenki megtalálhatja a megfelelő méretet az ágyához.

3. A flanel ágynemű nemcsak kényelmes, hanem stílusos is. A készlet elérhető különböző színekben és mintákkal, így könnyen illeszthető a hálószoba dekorációjához. A flanel anyag tartós és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét. Ez a 3 részes flanel ágynemű készlet tökéletes választás azoknak, akik szeretnék feldobni hálószobájukat és egyúttal kényelmet és minőséget keresnek az alváshoz.