80% Pamut 20% Poliészter

1–12 termék, összesen 477 db

1. Ez a termék egy kiváló minőségű anyagból készült, melynek összetétele 80% pamut és 20% poliészter. A pamut anyag puha és kényelmes viseletet biztosít, míg a poliészter hozzájárul a ruhadarab tartósságához és könnyű kezelhetőségéhez. Ez a kombináció ideális választás mindennapos viseletre, hiszen a pamut légáteresztő tulajdonságai megakadályozzák a túlzott izzadást, míg a poliészter segít abban, hogy a ruha ne gyűrődjön össze könnyen.

2. A termék anyaga könnyen tisztítható és gyorsan szárad, így ideális választás azoknak, akik szeretik a praktikus és könnyen kezelhető ruhadarabokat. A pamut és poliészter keveréke biztosítja a ruha hosszú élettartamát, így hosszú ideig élvezhetjük a kényelmet és stílust, amit ez a termék nyújt. A ruha anyaga nem csak kényelmes, de stílusos is, így bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet.

3. A 80% pamut és 20% poliészter összetételű ruhadarabok a mindennapi viselet elengedhetetlen részét képezhetik. A termék kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a kényelmet és tartósságot. Legyen szó egy egyszerű hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmi eseményről, ez a ruha mindig stílusos és kényelmes választás lesz. A pamut és poliészter kombinációja tökéletes egyensúly