kockás mintájú

1–12 termék, összesen 36 db

1. Ez a kockás mintájú ágynemű kiváló választás lehet bármelyik hálószobába, hiszen klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek. A fehér alapon elhelyezkedő kockák elegáns és letisztult hatást keltenek, így könnyedén illeszthető bármilyen színű vagy stílusú hálószobai berendezéshez.

2. Az ágynemű anyaga kiváló minőségű pamut, ami rendkívül puha és kellemes tapintású. A pamut anyag lélegző és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás azoknak, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy könnyen izzadnak éjszaka. A kockás minták ágynemű könnyen kezelhető, mosógépben mosható és gyorsan szárad.

3. A kockás mintájú ágynemű szett tartalmazza a párnahuzatot és az ágyneműhuzatot is, így egyszerűen és gyorsan megújíthatjuk a hálószoba dekorációját. A letisztult és elegáns megjelenés mellett a kockás minták időtállóak és divatosak, így hosszú távon is örömöt szerezhetnek a használójuknak. Válasszuk a kockás mintájú ágyneműt, ha szeretnénk egy időtlen és stílusos darabbal feldobni a hálószobánkat!