60x48 cm

Összesen 1 találat

1. Ez a 60×48 cm-es karácsonyi párna tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak az ünnepi időszakban. A párna különleges karácsonyi motívumokkal van díszítve, amelyek azonnal feldobják a lakás hangulatát. A párna mérete ideális ahhoz, hogy kényelmesen támaszkodhass rá a kanapén vagy az ágyon ülve, miközben élvezed a karácsonyi dekorációk varázsát.

2. A párna anyaga kiváló minőségű és puha tapintású, így kényelmesen pihenhet rajta. A karácsonyi motívumokat precízen hímezték a párnára, így hosszú éveken át megőrzik szépségüket és élénkségüket. A párna huzata levehető és mosható, így könnyen tisztán tartható, és mindig friss és illatos marad.

3. Ez a karácsonyi párna nemcsak a saját otthonodban lehet tökéletes kiegészítő, hanem remek ajándék is lehet szeretteidnek. A karácsonyi motívumokkal díszített párna biztosan mosolyt csal majd az arcokra, és emlékezetessé teszi az ünnepi időszakot. Legyen szó barátokról, családtagokról vagy kollégákról, ez a párna garantáltan örömet fog okozni mindenkinek.