44

1–12 termék, összesen 27 db

1. Ez a termék egy női ruházati cikk, amely 44 európai méretet kínál. A ruhák méretei az európai méretrendszer alapján lettek kialakítva, így garantáltan megfelelnek az európai nők testalkatának és stílusának. A 44-es méret egy közepes méretnek tekinthető, amely általában a nők átlagos testalkatához illeszkedik.

2. A ruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak egész napra. A termék tartós és jól varrott, így hosszú ideig megőrzi eredeti formáját és színét. A ruhák stílusosak és divatosak, így bármilyen alkalomra tökéletes választás lehetnek.

3. A 44 európai méretű női ruhák széles választékát kínáljuk, beleértve a nadrágokat, szoknyákat, blúzokat és ruhákat is. A termék különböző színekben és mintákkal érhető el, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő darabot. A ruhák könnyen kombinálhatóak más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, így sokféle outfitet lehet velük létrehozni. Vásárlóinknak garantáltan elégedettek lesznek a 44 európai méretű női ruhák minőségével és stílusával.