400×150 cm

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

1. A 400×150 cm-es GGT függönyök kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe. A GGT anyag könnyű és légáteresztő, így ideális választás a nyári hónapokban is. A függönyök széles választékban elérhetők, így könnyedén megtalálhatja az Ön stílusához és igényeihez leginkább illőt.

2. A GGT függönyök elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonának vagy irodájának. A 400×150 cm-es méret lehetővé teszi, hogy a függönyök szépen lefedjék az ablakokat, és megfelelő mennyiségű fényt engedjenek be a helyiségbe. A függönyök könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így könnyedén változtathatja a belső tér hangulatát és stílusát.

3. A GGT függönyök tartósak és könnyen tisztíthatók. A minőségi anyagból készült függönyök hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon is élvezheti azok szépségét és funkcionalitását. A függönyök könnyen kezelhetők, és mosógépben is moshatók, így könnyedén frissen tarthatja azokat. A 400×150 cm-es méret lehetővé teszi, hogy a függönyök szépen lefedjék az ablakokat, és megfelelő mennyiségű fényt engedjenek be a helyiségbe.