3 részes ágyneműhuzat

1–12 termék, összesen 226 db

1. Ez a 3 részes ágyneműhuzat kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a tartósságot. A 140×200 cm-es paplanhuzat tökéletesen illeszkedik a standard méretű paplanokhoz, és könnyedén lehúzható és felhúzható. A 70×90 cm-es nagy párnahuzat ideális a nagyobb méretű párnákhoz, míg a 40×50 cm-es kis párnahuzat tökéletesen passzol a kisebb párnákhoz.

2. A huzatok stílusos és egyszerű designnal rendelkeznek, amelyek könnyen illeszkednek bármilyen hálószobai dekorációhoz. A puha anyag kellemes érzetet biztosít az alváshoz, és könnyen tisztítható. A színek és minták széles választékával rendelkező ágyneműhuzatok között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.

3. A 3 részes ágyneműhuzat kiváló választás lehet saját otthonunkba, de remek ajándék is lehet szeretteinknek. A minőségi anyag és a precíz kidolgozás garantálja, hogy hosszú ideig élvezhetjük a termék kényelmét és szépségét. A praktikus méreteknek köszönhetően könnyen használható és tárolható, így mindennapi életünk részévé válhat.