220×200 cm

1–12 termék, összesen 28 db

1. Ez a 220×200 cm-es gumis lepedő kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet egyaránt. A gumis szegélynek köszönhetően könnyen és biztonságosan illeszkedik a matracra, anélkül hogy elcsúszna vagy felcsúszna. A lepedő mérete ideális nagyobb ágyakhoz, így tökéletes választás lehet a hálószobába.

2. A lepedő puha tapintású és légáteresztő anyagból készült, így kellemes érzést biztosít az alváshoz. A 220×200 cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyedén leterítsük az ágyra anélkül, hogy a széleken húzogatnunk kellene. A gumis lepedő könnyen kezelhető és mosható, így hosszú távon is megőrizheti szépségét és minőségét.

3. Legyen szó otthoni használatról vagy vendégek fogadásáról, ez a gumis lepedő praktikus és stílusos kiegészítője lehet bármely hálószobának. A klasszikus fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz az ágyneműnek, így könnyedén kombinálható más ágyneműkkel és hálószobai dekorációkkal. Bízzon meg ebben a kiváló minőségű gumis lepedőben, és élvezze az alvás új szintjét!