180×200 cm

1–12 termék, összesen 25 db

1. Ez a 180×200 cm -es gumis lepedő tökéletes választás azoknak, akik kényelmet és praktikusságot keresnek az ágyukhoz. A lepedő anyaga kiváló minőségű, puha és tartós, így hosszú távon is megőrzi szépségét és kényelmét. A gumis kialakításnak köszönhetően könnyen és gyorsan felhelyezhető az ágyra, és szorosan illeszkedik a matracra, így nem csúszik el alvás közben.

2. A lepedő mérete 180×200 cm, ami ideális a legtöbb franciaágyhoz vagy nagyobb méretű matracokhoz. A strech anyag rugalmas és könnyen nyújtható, így tökéletesen illeszkedik a matracra, anélkül hogy ráncokat vagy gyűrődéseket hagyna. Ezáltal a lepedő mindig sima és rendezett marad, így kellemes alvási élményt biztosít.

3. A gumis lepedő könnyen tisztítható és karbantartható. Mosógépben mosható, és gyorsan szárad, így könnyedén frissen tartható. A tartós anyagnak köszönhetően nem kopik el könnyen, és hosszú távon is megőrzi eredeti színét és minőségét. A 180×200 cm -es méret lehetővé teszi, hogy a lepedőt széles körben használhassa, legyen szó otthoni vagy szállodai környezetről.