160×200 cm

1–12 termék, összesen 24 db

1. Ez a 160×200 cm-es gumis lepedő tökéletes választás azoknak, akik kényelmet és praktikusságot keresnek az ágyukhoz. A lepedő anyaga kiváló minőségű, tartós és puha, így biztosítva a kellemes alvást és pihenést. A gumis kialakításnak köszönhetően könnyen és gyorsan felhelyezhető az ágyra, és szorosan illeszkedik a matracra, anélkül, hogy elcsúszna vagy meglazulna.

2. A lepedő méretei ideálisak egy 160×200 cm-es matracra, így tökéletesen illeszkedik az ágyra, anélkül, hogy túl laza vagy túl feszes lenne. A strech anyag rugalmas és könnyen nyúlik, így könnyedén felhelyezhető és simán ráhúzható a matracra. A lepedő szélei precízen meg vannak varrva, így hosszú élettartamot biztosítva.

3. Ez a gumis lepedő praktikus és stílusos kiegészítője lehet hálószobájának. Különböző színválasztékkal rendelhető, így könnyen megtalálhatja a saját stílusához és hálószobájához leginkább illőt. A lepedő könnyen tisztítható, mosógépben mosható, így mindig friss és tiszta marad. Bármilyen évszakban használható, és ideális választás mind otthoni, mind szállodai környezetben.