Függöny

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

szín

anyag

Filter products

TERMÉKKATEGÓRIÁK

számára

1–12 termék, összesen 13 db

Függöny-Kész függönyök szép színekben: légies, lágy esésű organza.

A fényáteresztő függönyök méretei általánosságban.Nálunk kapható: 400*150 cm, 300*180 cm, 400*180 cm, 500*180 cm, 400*160 cm (+- 5 cm). Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.

A lakástextilekkel díszítjük, öltöztetjük otthonunkat, egy szép függöny pedig egyenesen öltöztet. Ez kifejezetten az a kiegészítő, ami alapvetően határozza meg a lakás stílusát. Klasszikus és modern minták is vannak, mert tudjuk, hogy ízlésünk eltérő. Egyszínű és díszes, virágmintás és egyéb motívumos szép mintákat is kínálunk vásárlóinknak. Függönyt szinte az összes helyiségbe használunk. A nappaliban, a hálószobában, a konyhában, a gyerekszobában, az előtérben és még lehetne sorolni, ez nagyon szubjektív. Az biztos, hogy szeretjük őket. A kíváncsi tekinteteket nem engedi be, de a napsugarak mesés játékát a fénnyel igen.Organza.Az egyik legnépszerűbb, leggyakrabban használt alapanyag. Manapság szintetikus rost szálakból, például poliészterből, vagy nylonból szövik. Mintázatát tekintve igen széles skálából válogathatunk. Könnyen gyűrődik, azonban formatartó, tisztítás, tárolás után vasalást igényel. Tapintása lágy, könnyen konfekcionálható, sokoldalúan használható függöny anyag.  Anyaga: 100% Poliészter.

Mosás után vizesen felakasztva kilógják magukból a gyűrődéseket. A Jacquard szőtt fényáteresztő függönyök Magyarországon máig a legnépszerűbbek, mivel a kézzel horgolt technológiát utánozzák. Általában fehér, vagy tört fehér színűek, de vannak színezett mintával (fújt) készült fajtái is.Legelőször célszerű figyelembe venni, hogy mekkora is a szoba amelybe szánjuk a függönyt. Nagyobb méretű szobákban bátran dekorálhatunk mintás függönyökkel. A kisebb szobákat célszerű egyszínű, minta nélküliekkel feldobni. Ha van rá lehetőség, tegyünk fel egy fényáteresztőt és egy sötétítőt is. Ez megadja a szoba hangulatát. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a bútorokkal és a falszínekkel és egyéb kiegészítőkkel mindenképpen hangoljuk össze.