Falvédő

Falvédő nagy méretben. Keleti motívumikkal.

Fali dekorációk 100% pamutból. Falvédők Indiából. Méretekben 220×230 cm különböző színes és varázslatos mintákkal. Ha kérdésed merül fel, keress bátran a következő telefonszámon 06304671890 vagy e-mailben a giagoldtextiles@gmail.com címen.

A fali dekorációk hangulatossá varázsolják a szobát. Kellemes díszek melyek 100% pamutból készültek.Könnyedén kezelhető, minden ember számára kiváló választás. Bő választékkal rendelkezünk: Elefánt, Nap, Buddha, Ganésa, OM, Ram mintával és feliratokkal.

Az Indiai és keleti motívumok elvarázsolják a tekintetet. A fali dekoráció Indiából varázslatos és meghitt hangulatot teremt! Pamut anyagának köszönhetően könnyed. Élénk színvilág mely feldobja a hétköznapokat! A falidíszek az Indiai kúltúra jellemzői. A hinduizmus-ban fontos szerepet töltenek be ezek a falvédők! Mindengyik motívum és jelkép jellemző az indiai házakban! Ha szeretné keleti hangulattal feldobni házát,rendeljenek online indiai falvédőket! A fali dekorációk nagy méretben kaphatóak 220*230 cm. Szeretnénk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a fali díszekkel.A falidísz kiváló választás az egész család részére. Könnyen kezelhető. Dobja fel hálószobáját és az egész házat hangulatos modern pamut falidíszekkel. Ágytakaróként is használható! OM, Ganésa, Elefánt mintás falidíszek! Falvédők Indiából, színes és egyedi világot teremtve otthonába. Puha anyag természetes pamutból. Egyedi színvilág és motívumok, mely visszaadja India csodás világát. Elérthető árakon a webáruházunkban egyedi falvédők Indiából. Lakástextilek hatalmas választéka. Kiváló minőségű falvédők Indiából, mely feldobja az egész ház hangulatát. Akár hálószobába vagy nappaliba, az biztos, hogy a ház éke lesz a fali dekor. Kiváló ötlet akár ajándékként is! Lepje meg barátait vagy családját, akik rajonganak a Keleti kultúráért. Pár kattintással rendelje meg és akár másnapra már megkaphatod! Kiváló minőség és hangulat otthonodba!

Árukereső.hu Árukereső.hu
PayPal Acceptance Mark
Maxapró - Free classifieds
Olcsóbbat.hu