Szerelmes ágynemű

1–12 termék, összesen 17 db

1. Ez a szerelmes ágynemű készlet tökéletes választás azoknak, akik romantikus hangulatot szeretnének teremteni a hálószobájukban. A készlet tartalmaz egy 140×200 méretű ágyneműhuzatot, amely kényelmesen elfedi az ágyat, és egy romantikus mintával díszített. A készletben továbbá két darab 70×90 méretű nagy párnahuzat is található, amelyek kényelmes támaszt nyújtanak a fejnek és a nyaknak.

2. A készletben szerepel továbbá két darab 40×50 méretű kis párnahuzat is, amelyek tökéletesen illeszkednek a dekorációhoz és kényelmesen használhatóak a kisebb párnákhoz. A készletet egy 220×200 méretű lepedő is kiegészíti, amely kényelmesen elfedi az ágyat és biztosítja a kellemes alvást.

3. A szerelmes ágynemű készlet minőségi anyagokból készült, amelyek puha tapintást és kényelmes alvást biztosítanak. A romantikus minták és a szép színek tovább fokozzák a hálószoba hangulatát. Ez a készlet tökéletes választás lehet ajándéknak is, hiszen a szerelmeseknek különleges élményt nyújthat a hálószobájukban.