STANDARD 100 by OEKO-TEX®

1–12 termék, összesen 25 db

1. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® ágynemű egy kiváló minőségű ágyneműkészlet, amely tökéletes választás mindenki számára, aki értékeli az egészséges és kényelmes alvást. Ez a készlet tartalmaz egy 140×200 méretű paplanhuzatot, valamint két darab 70×90 méretű nagy párnahuzatot és egy 40×50 méretű kis párnahuzatot. Emellett a készlet része egy 220×200 méretű lepedő is.

2. Az ágyneműkészlet anyaga kiváló minőségű és kényelmes tapintású. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® minősítés garantálja, hogy az anyagok nem tartalmaznak káros anyagokat, így biztonságosan használhatóak mindenki számára, beleértve azokat is, akik érzékenyek a bőrre vagy allergiásak. Az ágynemű könnyen kezelhető és mosható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét.

3. Az ágyneműkészlet stílusos és modern megjelenésével könnyedén illeszkedik bármilyen hálószobába. A szép színek és a letisztult design teszik igazán vonzóvá. A készlet méretei ideálisak egyetlen vagy kétágyas hálószobákhoz. A nagy párnahuzatok kényelmes alvást biztosítanak, míg a kis párnahuzat és a lepedő tökéletes kiegészítőként szolgálnak. Válassza a STANDARD 100 by OEKO-TEX® ágyneműt, és élvezze az egészséges és pihentető alvást minden éjszaka