függöny

1–12 termék, összesen 26 db

1. A függöny egy olyan textil anyagból készült dekorációs elem, amelyet általában ablakok elé helyezünk, hogy szabályozzuk a bejutó fény mennyiségét és a szobában uralkodó hangulatot. A függönyök széles választékban elérhetők, különböző méretekben, színekben és mintázatokban, így könnyedén megtalálhatjuk a stílusunkhoz és az adott helyiséghez leginkább illő darabot. A függönyök nemcsak praktikusak, hanem esztétikai szempontból is fontosak, hiszen képesek feldobni és meghitté tenni a lakásunkat.

2. A függönyök kiválóan alkalmasak arra, hogy szabályozzák a bejutó napfény mennyiségét és irányát. Ha szeretnénk, hogy a szoba világosabb legyen, egyszerűen húzzuk félre a függönyöket, és engedjük be a napfényt. Ha viszont inkább sötétebb és intim hangulatot szeretnénk teremteni, akkor húzzuk be a függönyöket, és így csökkentsük a bejutó fény mennyiségét. Emellett a függönyök segítenek a hőszigetelésben is, hiszen megakadályozzák a hőveszteséget a nyílászárókon keresztül.

3. A függönyök nemcsak az ablakokon használhatók, hanem kiválóan alkalmasak elválasztóként is. Például egy nagyobb szoba esetén a függöny segítségével könnyedén kialakíthat