7 részes karácsonyi ágynemű

1–12 termék, összesen 48 db

1. Ez a 7 részes karácsonyi ágynemű készlet tökéletes választás az ünnepi hangulat megteremtéséhez a hálószobában. A készlet tartalmaz két darab 140×200 cm-es paplant, két darab 70×90 cm-es párnát és két darab 40×50 cm-es kísérő párnát. A minőségi anyagoknak és precíz kidolgozásnak köszönhetően ez az ágynemű készlet nemcsak esztétikus, de kényelmes is.

2. A karácsonyi motívumokkal díszített ágyneműk és párnák igazi ünnepi hangulatot teremtenek a hálószobában. A szép minták és színek garantáltan feldobják a szobát, és mindenkit jókedvre derítenek. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ezek az ágyneműk és párnák hosszú távon is megőrzik szépségüket és kényelmüket.

3. A 7 részes karácsonyi ágynemű készlet ideális ajándék lehet szeretteinknek az ünnepek alkalmával. A praktikus méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legtöbb ágyhoz, így bárki örömmel fogadja majd ezt a szép és hasznos ajándékot. Legyen szó saját hálószobánkról vagy vendégeink számára kialakított szálláshelyről, ez az ágynemű készlet garantáltan emlékezetessé teszi az ünnepeket.