6 Részes szett

1–12 termék, összesen 145 db

1. A 6 részes szett ágyneműhuzat kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kényelmes alvást és pihentető éjszakákat. Az ágyneműhuzat mérete 220×200 cm, így tökéletesen illeszkedik egy nagyobb méretű ágyra. A szett tartalmaz egy paplant és két darab nagy párnát méretben 70×90 cm, valamint két kisebb kísérő párnát méretben 40×50 cm.

2. Az ágyneműhuzat anyaga puha tapintású és kellemes az érintése, így biztosítva a maximális kényelmet és pihentető alvást. A szett stílusos és elegáns megjelenése tökéletesen illeszkedik bármilyen hálószobai berendezéshez, és feldobja az enteriőrt. A szett könnyen kezelhető és mosható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét.

3. Ha szeretné felfrissíteni hálószobáját és egy igazán kényelmes ágyneműhuzatot szeretne magának, akkor ez a 6 részes szett tökéletes választás lehet. A kiváló minőségű anyag és a precíz kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot és a maximális elégedettséget. Válassza ezt az ágyneműhuzat szettet, és élvezze a luxus érzetét minden éjszaka!