200x220 ágynemű

1–12 termék, összesen 151 db

1. Ez a 200×220 méretű ágynemű kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kellemes és pihentető alvást. A kiváló minőségű pamut anyag puha tapintású és légáteresztő, így ideális választás az egész éjszakás kényelem érdekében. Az ágyneműhuzat és a párnahuzat is könnyen kezelhető, könnyen mosható és vasalható, így hosszú távon is megőrzi szépségét és minőségét.

2. A 200×220 méretű ágynemű tökéletes választás lehet a nagyobb méretű ágyakhoz, mint például a king size ágyakhoz. A letisztult és elegáns designnak köszönhetően bármilyen hálószobába tökéletesen illeszkedik, és feldobja a tér hangulatát. Az ágynemű kiváló minőségű varrásokkal és precíz kidolgozással rendelkezik, így hosszú távon is megőrzi formáját és színét.

3. A 200×220 méretű ágynemű kényelmes és praktikus választás lehet mindazok számára, akik szeretik az eleganciát és a kényelmet egyaránt. A nagy méretnek köszönhetően könnyedén be lehet tenni az ágyra, és biztosítja a teljes takarást. Az ágyneműhuzat és a párnahuzat harmonikus összhangban van egymással, így egy összhangban lévő és stílusos hálószobai környezetet teremt.