38

1–12 termék, összesen 27 db

1. Ez a termék egy női ruházati kollekció, amely 38 európai méretet kínál. A ruhák különleges tervezéssel és figyelemmel készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a női test vonalaihoz és kiemeljék a viselőjük szépségét. A kollekcióban megtalálhatók a legújabb divattrendeknek megfelelő ruhadarabok, amelyek kényelmesek és stílusosak egyaránt.

2. A ruhák minőségi anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és kényelmet biztosítanak. A tervezők gondosan válogatták ki a legjobb anyagokat, hogy a ruhák hosszú ideig megőrizzék eredeti formájukat és színüket. A kollekcióban megtalálhatók különböző stílusú ruhák, mint például elegáns estélyi ruhák, hétköznapi viseletek és divatos szettek.

3. A 38 európai méret lehetővé teszi, hogy minden nő megtalálja a tökéletesen illeszkedő ruhadarabot. A méretek pontosan vannak kialakítva, hogy a ruhák kényelmesen simuljanak a testre, anélkül hogy szorítanának vagy korlátoznák a mozgást. A kollekcióban megtalálhatók a legújabb divattrendeknek megfelelő színek és minták, amelyek lehetővé teszik a viselőjük számára, hogy kifejezzék egyéni stílusukat és egyediségüket. Ez a ruházati kollekció tökéletes választás minden nő számára, aki szeretne divatosan és kényelmesen öltözkö