230×200 cm

1–12 termék, összesen 16 db

1. A 220×230 cm mikroszálas takaró tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kényelmes és meleg takarót az otthonukban. Ez a takaró kiváló minőségű mikroszálas anyagból készült, amely rendkívül puha és kellemes tapintású. A mérete 220×230 cm, így elegendő helyet biztosít a teljes test kényelmes betakarásához.

2. A mikroszálas anyag rendkívül könnyű és légáteresztő, így nem fogja megterhelni a testet, és lehetővé teszi a bőr lélegzését. Ez a takaró ideális választás azoknak, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy allergiásak a hagyományos anyagokra. A mikroszálas anyag hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkenti az allergiás reakciók kockázatát.

3. A 220×230 cm mikroszálas takaró sokoldalúan használható. Használhatja az ágyon, a kanapén vagy akár a kerti bútorokon is. A takaró könnyen tisztítható, mivel gépben mosható, és gyorsan szárad. A széles választékban elérhető színek közül választhatja ki a leginkább illőt a belső téréhez. Ez a takaró nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet otthonának.