100 x 135 cm + 40 x 60 cm

Összesen 1 találat

1. Ez a termék egy 100 x 135 cm-es és egy 40 x 60 cm-es méretű párnahuzatot tartalmaz. A párnahuzatok kiváló minőségű pamutból készültek, amelyek puha és kényelmes érzést nyújtanak. A 100 x 135 cm-es párnahuzat tökéletesen illeszkedik egy standard méretű párnára, míg a 40 x 60 cm-es párnahuzat ideális egy kisebb méretű párnához.

2. A párnahuzatok stílusos és modern kialakítással rendelkeznek, amelyek könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. A színek és minták széles választékával rendelkeznek, így könnyen megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt. A párnahuzatokat egyszerűen fel lehet húzni a párnára, és a cipzárnak köszönhetően könnyen le is vehetőek.

3. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A párnahuzatok mosógépben is könnyen tisztíthatóak, így mindig frissek és tiszták maradnak. A 100 x 135 cm-es és 40 x 60 cm-es méretek lehetővé teszik, hogy a párnahuzatokat különböző méretű párnákhoz használhassa, így rugalmasan alkalmazkodhat az egyéni igényekhez. Ez a termék tökéletes választás lehet otthona kényelmének és stílusának fokozására.