Ágynemű útmutató

Ágynemű útmutató vásárlóink részére. Ha az ember olyan régóta van az ágyneműbizniszben, mint cégünk, akkor bizonyára sok kérdést hall a tökéletes alváskörnyezet összeállításával kapcsolatban. Cégünk ezért az új évet a kedvenc tippjeivel indítja. Önts magadnak egy csésze forró teát, fogd a kedvenc takaródat, és kucorodj össze ezzel az ágyneműkről szóló útmutatóval. Ágynemű útmutató. Krepp ágyneműk, pamut ágynemű szettek és flanel ágynemű garnitúrák.
DragonBall pamut ágyneműhuzat

DragonBall pamut ágyneműhuzat

Sssleep Tight minecraft ágyneműhuzat

Sssleep Tight minecraft ágyneműhuzat

Cars3 Mcqueen 03 verdák ágynemű

Cars3 Mcqueen 03 verdák ágynemű

 

Ágynemű anyagok és huzatok

A szálszám az ágynemű anyagában fontos, de nem ez a legfontosabb szempont. Az igazság az, hogy rengeteg marketing költség megy el arra, hogy olyan lepedőket és paplanokat reklámozzanak cégek, amelyeknek magas a szálszámuk, de rossz az anyagminőségük. Először is, tájékozódjon a fonalszámról. Ezután keressen finom pamut lepedőket és huzatokat, amelyek erősebb, puhább szálakkal rendelkeznek, amelyek mosás után is kitartanak, még alacsonyabb szálszám mellett is.Ágynemű útmutató. 7 részes ágyneműhuzatok6 részes ágyneműhuzat.
Paplan Párnákkal Fehér Szín

Paplan Párnákkal Fehér Szín

 

Magas minőségű ágyneműhuzatok

Még a csúcsminőségű ágynemű, lepedő, matrac sem tart örökké. Sokkal jobban (és egészségesebben) fogsz aludni, ha betartasz néhány alapvető cserére vonatkozó szabályt. A jó matracok akár 10 évig is elállnak; hamarabb cseréld le őket, ha állandóan fáradtan vagy fájdalmasan ébredsz, vagy ha a matrac úgy néz ki, hogy tested perma-körvonala még akkor is látható, amikor már több perce fent vagy. A párnákat évente egyszer cseréld le, vagy gyakrabban, ha nyakfájással ébredsz, vagy ha könnyen félbehajtod a párnádat … és úgy is marad. A paplanbetéteket hosszabb ideig is meg lehet tartani, de ha göcsörtösek vagy torzak, vagy ha kezdenek átlátszó foltok megjelenni a szöveten, ideje elajándékozni őket kedvenc állatmenhelyednek. A jó minőségű gumis lepedők általában 5 évig, néha tovább is elállnak.
 
Tartsa tisztán. Bármi, ami közvetlenül a bőrödhöz ér, mint például a lepedők és a párnahuzatok, ágyneműhuzatok magába szívja a testzsírokat, és bőrsejteket és baktériumokat rejthet, ezért hetente egyszer ki kell mosni. A párnák mindenféle nyavalyáknak menedéket nyújtanak, ezért a pehelypárnás változatokat kéthavonta, a szintetikus párnákat pedig havonta mosd ki. A paplanbetétnek havonta egy látogatást kell tennie a mosókonyhában. Ha pedig háziállatai vannak, tartsa tisztán és szőrmentesen az ágyneműt, ágyneműhuzatot ha a megvetett ágyra egy plusz paplant dob. Aztán lefekvéskor egyszerűen hajtsa el az útból, vagy akassza egy szék fölé.Ágynemű útmutató
Szürke Ágynemű Karácsonyi Díszekkel

Szürke Ágynemű Karácsonyi Díszekkel

Elegáns Ágynemű Királykék Fehér

Elegáns Ágynemű Királykék Fehér

Modern stílusos ágyneműhuzat szettek

Keverje, ne illessze össze. Válasszon egy olyan központi darabot – egy gyönyörű paplant, ágyneműhuzatot egy fényűző paplant vagy egy nyomtatott lepedőgarnitúrát -, amely sokféle párosítási lehetőséget kínál. Ez lehetővé teszi, hogy szezononként változtasd meg a megjelenésedet egyszerűen az ágyneműhuzatok cseréjével.
Ha szereted a csúcskategóriás szállodai megjelenést, válassz egy világos semleges színt az ágyneműk, ágyneműhuzatok és takarók alapjául. Ezeket egészítsd ki egy halvány semleges paplannal vagy paplanhuzattal, amely érdekes részletekkel – rojtozással van ellátva, és adj hozzá egy pár ágyneműhuzathoz illő ágytakarót.
 
Csalj a lepedőn! Ha szereted a ropogós, sima tapintású ágyneműt, ágyneműhuzatot de a párod nem, vagy ha egyszerűen nincs időd a sok vasalásra, vasald ki csak a párnahuzatokat és a lapos lepedő felhajtott szélét. Ne felejtsd el a rétegezést. Ez különösen fontos, ha úgy érzed, hogy nehezen tudsz meleg – vagy hűvös – maradni az éjszaka folyamán, vagy ha olyan valakivel osztozol az ágyadon, aki nem értékeli az alvási stílusodat.Ágynemű útmutató
Ágyneműk – ágytakarók – párnák és lepedők rétegezése
Bézs Mályva Ágynemű Szivecskés

Bézs Mályva Ágynemű Szivecskés

Aranybarna Színű Leveles Ágynemű

Aranybarna Színű Leveles Ágynemű

Bézs Pamut Ágynemű Hatszögekkel

Bézs Pamut Ágynemű Hatszögekkel

Ágynemű útmutató

Pumpálja fel párnákkal. Érdemes mindig kibélelni az ágy hátsó részét néhány kényelmes europárnával – kettő a queen és három a king esetében; ezeket az ágyneműhuzathoz igazítja, ha használ ilyet -, majd elöl alvópárnákat rétegez. Végül két vagy több díszpárnával fejezi be az ágyat. Ez az a pont, ahol igazán jól szórakozhat, a paplanhoz illesztve őket, vagy különböző mintákat párosítva ugyanabban a színpalettában. Stílusos lehet az egész hálószoba, ha az ágyneműhuzattal, takarókkal és párnákkal ékesíti rétegesen az ágyát.
A kifinomult, stílusos ágy megjelenés érdekében válasszon két egymást kiegészítő ágytakarót. Ezek lehetnek azonos színű ágytakarók különböző szövetekben, vagy két minta összehangolt palettán. A két ágytakarónak használata lehetőséget ad a páros alvóknak. Ágynemű útmutató vásárlóink részére.Ágynemű útmutató